onsdag den 10. februar 2010

Baby i rib
Har rigtig længe, godt kunne tænke mig at strikke denne lille søde sag fra Designclub Men mine børn er jo store og kendte ikke rigtig nogle med så små børn. Men nu har sønnen min ikke snakket om andet i et halvt år(næsten),om hans matematiklære skal være far, så slog det mig, jeg strikker den da til deres lille pige, som komme om en månede. Men det syntes sønnen min var så pinligt og ja han er lige fyldt 12 år og mange ting er såååå pinelige (specielt det hans mor gør.)Nå men efter et par dage , kom han og sagde at det måtte jeg godt. Hurra så her er den og det er ikke den sidste, Nøj jeg syntes den er sød :0)

4 kommentarer:

 1. Den er yndig. Heldig matematiklærer!! Jeg er også matematiklærer for en herlig flok 12-årige, og det er altid dejligt med en velment hilsen. Selvom børnene er forlegne ved det, så tror jeg alligevel, de også er lidt glade, når deres forældre skønner på deres lærere. Det håber jeg, ihvertfald.

  SvarSlet
 2. Det tror jeg du har helt ret i.

  SvarSlet
 3. Heisan på en lørdags formiddag!
  Tusen takk for koselig kommentar på min blogg!
  Så rørende og søtt å strikke til matematikk-lærerens baby!!! Jeg er jo selv lærer og hadde blitt varm om hjertet om en av foreldrene hadde gjort noe slikt!
  Helt nydelig farve var det på det søte lille plagget; akkurat den rosanyanse jeg liker så godt.
  Ha en glad dag! Stor hilsen fra Kaspara

  SvarSlet
 4. Hvor er den sød. Jeg ville ønske jeg kunne strikke dengang mine piger var små. Klem fra Mette

  SvarSlet