onsdag den 7. april 2010

Ramsløg...

Så har jeg været på Lolland og hente Ramsløg.

Vasket, hakket fint og blandet med groft salt.

Så i ovnen og tørres lidt.
Og så Ramsløgsalt på glas.

Der blev også lidt fint snittet til fryseren. Skønt :0)6 kommentarer:

 1. Nej hvor er det en god idé at lave kryddersalt - det tror jeg jeg skal foreslå gemalen ;)

  Og med hensyn til mit marmelade-indlæg: Havtorn kaldes også Sandtorn. Det er et lille gul-orange bær som i sig selv smager besk og syrligt (og egentlig ikke særlig godt), men sammen med andre søde frugter giver det en god krydret smag i f.eks. marmelade... Desuden skulle det være et af de mest vitaminrige bær.

  Jeg ved ikke om man kan købe bærrene i hos grønthandlerne - vi har fået dem af nogen som selv har plukket dem :)

  Og garn-butikken i Køge: jeg kender nogen der bor i Køge (og er selv fra de kanter oprindeligt), så derfor kommer jeg af og til forbi. Jeg er vild med både garnbutikken, Sæbeværkstedet og Kaffekrukken i Køge!!

  :)

  SvarSlet
 2. Ej hvor pinligt jeg ved ikke hvor Sæbeværkstedet ligger, men ellers er Køge en skøn by :0) kryddersalt er godt og man kan jo brug lige de urter man bryder sig om.

  SvarSlet
 3. Ha-ha, jamen så kan jeg jo oplyse dig :)

  Sæbeværkstedet ligger i Oluf I. Jensens Gård, Brogade 7 - lige i nærheden af apoteket. Den en nu heller ikke lige at se hvis man ikke ved hvor den ligger... De har også en hjemmeside hvis du vil læse lidt om deres produkter: www.saebevaerkstedet.dk

  God fornøjelse! :)

  SvarSlet
 4. Når ja det ved jeg da godt, nu jeg tænker mig om hæ hæ :0)

  SvarSlet
 5. Guuud, super idé med det kryddersalt dér... Måske man lige skulle tænke over dét, når sommeren bugner af krydderurter på et tidspunkt...

  SvarSlet
 6. Kære Violykke,

  Er lige faldet over dit indlæg! God ide med salt - hvor længe skal det tørre i ovnen? Og hvor mange grader giver du det? Kunne godt bruge lidt hjælp til fremgangsmåden:-)

  Kærligst,
  Lena

  SvarSlet