tirsdag den 18. maj 2010

Overspringshandling......


Ja ja jeg ved det godt, men er lige lidt en kylling, og samler mod til det valmue sjal :0) Der er også lige et par blomster elastikker der skal hækles osv osv. Alt sammen dårlige undskyldninger :0) Må igang........

5 kommentarer:

 1. Det er nu heller ikke den værste måde at samle mod på - sjalet er så fint!

  Glæder mig til at høre om valmuesjalet - Dorte (dottelot.blogspot.com), som jo har strikket flower-power jakken, sværger at teknikken er overkommelig ;)

  SvarSlet
 2. Kom du bare igang, det er sjovt ;)

  Yt

  SvarSlet
 3. Jeg tror også, du bliver overrasket over, hvordan det bare kører, når først du er i gang :-) Og ventetiden bruger du jo på noget godt :-)

  Ikke fordi jeg skal ha´ den lige nu, men vil du kunne lave en sjalsnål med sådan en rigtig skrig-/forårsgrøn perle?

  SvarSlet
 4. Hej strikkeheks :0) jo det skulle jeg mene at jeg godt kan, du siger bare til.

  Ja jeg skal bare igang, men knække alt det fine garn :0)

  SvarSlet
 5. Hej Lykke
  Nu fik jeg endelig lidt tid til computeren midt i al istandsættelsen her på husbåden. Der lå en skøn pakke til mig fra dig, da jeg påmønstrede. Tusind tak for det og tak for den fine ekstra-ting du lagde ved. Sjov og spændende ring. Har undret mig over hvordan du dog får puttet dels gummiringen igennem perlen og elastikken gennem knaphullerne???
  Var i Sverige hos gode gamle venner (www.rodesign.dk) og fik et glaskursus. Lavede et fantastisk fad, som du kan se på min blog lidt senere. Stiftede også bekendtskab med perleproduktion, som Mogens laver en del af. Christ - det var svært!! Efter to meget specielt udseende perler - ja, okay, perler ku' man ikk' kalde det - lod jeg Mogens tage over. Han lavede 6 skønne perler til mig. Så nu kan jeg se hvordan dine smuke mønstre er blevet til :-)

  SvarSlet