søndag den 6. juni 2010

Lidt luft til mig....

Jeg har set rundt om i blogland, at man er begyndt at lave Sjalsnåle, dejligt, jeg syntes alt kreativitet er godt. Men at sige de er nemme/lette at lave - Ja hvis man køber færdig lavet perler, så er monteringen som ikke så svær !!!! JEG LAVER MINE GLASPERLER SELV. det er ikke nemt/let, men øvelse gør bedre.......

7 kommentarer:

 1. Hej Lykke.

  jeg vil ikke lave dig kunsten efter, syntes dine sjalsnåle er så smukke. Ang. dine perler, ja så har jeg da (som flere andre måske) undret mig over hvor du fik så flotte perler fra. Nu forstår jeg bedre. At andre har lyst til at være kreative og "efterligne" syntes jeg ikke gør noget, blot de henviser til hvor ideén stammer fra.

  SvarSlet
 2. Hej Lykke,
  jeg kan en masse selv, men ikke alt. Der vil altid være ting som andre er bedre til og så betaler jeg gerne, som f.eks. for dine flotte sjalsnåle :-)
  kh
  Angelika

  SvarSlet
 3. Hold da op.... jeg vidste ikke at dine perler var hjemmelavede.... nu er jeg da ekstra glad for min sjalsnål :o)
  Laver du også øreringe med perler? Og kan man i givet fald lægge en bestilling?

  /Tris

  SvarSlet
 4. Jeg syntes også det er ok at lave andres ting, som jeg skrev´, jeg blev bare trikket af at der blev skrevet at det var let/nemt og det er monteringen da helt klart :0) Men jeg gør meget for og ud af mine perler ( læs perlenørd hæ hæ )
  Tris det gør jeg, og det kan du, du skriver bare en mail til mig, med dine ønsker så ser vi på det. knus til jer :0)

  SvarSlet
 5. Altså, for søren da. Det er da helt klart noget du skal fremhæve ved salg. Jeg synes allerede uden den viden at det er nogle überlækre nåle jeg har købt hos dig (alle 3), og de 2 som blev foræret væk som gave har gjort STOR lykke. Øreringe med perler lyder vildt godt, har du nogle eksempel billeder måske (nu bliver jeg jo vildt nysgerrig!).
  kh. Tineke

  SvarSlet
 6. Ja det kan godt være jeg ikke har været så klar med udmelding om mine perler, kun i et gamelt indlæg :0). giv mig et par dage så skal i få billeder af øreringe. :0)

  SvarSlet
 7. Jeg vidste godt du lavede de smukke perler selv og efter, at jeg selv har snuset til kunsten at lave perler, har jeg endnu mere respekt for det. Det er IKKE nemt, og så er det jo ikke bare et håndværk - hver enkelt perle er et lille kunstværk.
  Er superglad for min sjalsnål. Og montering - tjae, helt nemt er det nok ikke - har undret mig over hvordan du får gummiringen monteret gennem hullet i perlen...

  SvarSlet