mandag den 12. juli 2010

Ferie....

Ferien i Sverige var bare så super skøn, der blev badede dagen lang og det var det skønneste vejer. Huset som vi var ude og kikke på er stadig min drøm, og nu skal manden min, så med op og kikke, håber han syntes det er lige så fint som jeg syntes ( han er svær at overtale) Så vi må se hvad der sker, ungerne og jeg er helt solgt ;0)

Så til Bulgarien, ja har næsten ikke lyst til at skrive om den , nok den værste ferie vi nogle siden har været på, men vi fik da 3 dage med godt vejer, ellers bare dårligt hotel, larm, regn og for det ikke skal være lyv, blev vi alle hunde syge. Nu er vi hjemme og har en uge mere hvor der bare skal slappes af, holdes en fødselsdag og en dreng der skal på fodboldsskole, en ung dame der har savnet sin hest, så den er næsten flyttet hjem i haven i disse dage ;0) det er nu også hyggeligt, når man går og maler vinduer i sit værksted, når ja helt afslapning er det jo ikke, men det trænger, sener kommer der billede af fint nymalet værksted.

3 kommentarer:

 1. Vi må håbe manden kan overtales....det var da en dårlig ferie I der var udsat for. Så er det jo godt I har en uge til at nyde det i herhjemme.

  SvarSlet
 2. Huset ser skønt ud, håber manden lader sig overtale når han ser det. Men han skal da nærmest være gjort af sten for ikke at forelske sig i det.
  Hvor ligger det? Har selv hus i nordSkåne, paradis på jorden.
  kh
  SanneB

  SvarSlet
 3. Det ser skønt ud dét hus - håber manden din lader sig overtale. Har venner med hus i Sverige og det er dejligt, men det skal jo passes, så det skal man være indstillet på.

  Øv, øv, med Bulgarien. Så er det da godt I har en uge hjemme - det er nu også skønt, at kunne nusse rundt og lave det der passer én, når det passer én...

  SvarSlet