mandag den 26. juli 2010

Hjælp...

Det er ikke mig, jeg egner mig ikke til denne form for strik, jeg bliver hidsig og ikke til at være sammen med, min familie syntes ikke jeg er hyggelig.
Derfor søger jeg en der er vild med at strikke disse sjaler, jeg betaler gerne hvad det koster. Ellers må det blive til noget andet bare synd nu jeg har vundet så meget garn op. men hvis du lige står og mangler et projekt, elsker og er god til disse sjaler så kontakt mig på kim-lykke@mail.dk .

6 kommentarer:

 1. er det en fra Christel Seyfarth?
  Jeg er vil med hendes sjale, men har endnu ikke købt - kan ikke finde ud af hvilken en det skal være - pt. er jeg mest til masai.
  Er desværre ikke den helt store strikker: håber at du finder en som kan hjælpe dig.

  SvarSlet
 2. Ja det er kæmpe valmuesjal, som så er blevet lavet om til tusindfryd fra Ruth Sørensen, da det ligner violer :0)

  SvarSlet
 3. Jamen dog, jamen dog, det ser da ellers ud til at gå meget godt, håber du finder én som kan hjælpe. Jeg har desværre allerede sagt ja til en del, så jeg tør ikke at binde an med mere lige nu, ellers ville jeg godt ha´ strikket det for dig :-)

  Tak for den smukke grønne sjalsnål, den skulle passe sammen med et par grønne sko og dét er blevet helt perfekt, men det kommer nok på bloggen på et tidspunkt :-)

  SvarSlet
 4. Strikkeheksen, det var godt den var som du ønskede den. jeg har fundet en der vil strikke sjalet for mig, det er bare så super dejligt.

  SvarSlet
 5. Æv Lykke.... tror du ikke bare det er fordi du lige er startet op - og at det er lidt "gnidret" nede i spidsen på sjalet? Jeg kan se at du har fundet en til at strikke for dig - ellers ville jeg have opfordret dig til at strikke videre på sjalet, når resten af familien var ude af syne (for deres helbreds skyld ;o) og så give det en chance til....

  Jeg er iøvrigt på Fanø lige nu - og har selvfølgelig været inde og lure hos Christel. Jeg har aldrig været særlig vild med hendes designs (selvom jeg selv har begået flower power jakken): mønstrene er vældig inspireret af Kaffe Fasset (så det grænser til tyveri????) og faconen på hendes designs er total kasse-agtig. Men hun kan altså noget med farver og farvesammensætning.... så man kan altid blive inspireret af et besøg ;o)

  SvarSlet
 6. Tris det kan godt være du har ret, men det måtte bare vidre, jeg er vild med sjaler og strikker rigtig mange, men dette ville jeg knække nakken på. Men glæder mig helt vildt til at gå med det :0) Ej hvor fedt at være på Fanø, det regner jeg med, jeg skal næste gang der er festival.Men springer over flere af hendes strikke-kits´hæ hæ.

  SvarSlet