fredag den 17. september 2010

Garn køb...

Ja der er ikke blevet strikket meget i denne uge, jeg har været på skole, så der har været nok at se til, og jeg bliver så træt af alt det nye der bliver puttet ind i mit hovede. Men igår Torsdag skal jeg da love for der skete noget..... Finnsdottir holde Lagersalg og 2. Sorteringssalg, det måtte jeg ind til, jeg havde meget svært ved at bestemme mig, og det ende kun ud i denne lille fyr, som er en broche, ham bliver jeg glad ved.
Så kom der også pakke fra Kenneth Weller med det skønne skønneste garn, uha det er godt.

Og så fandt jeg ud af efter at jeg snart har gået på skolen, i to år en uge om måneden, at der ligger den fedeste gårdbutik, Bækkelund i Ruds Vedeby, ikke langt fra skolen, så der måtte jeg ind hele 2 gange i denne uge, da søsteren min blev meget fortørnet over at jeg kun tænkte på mig selv skal aldrig ske igen :0) Men det var nu også et meget godt tilbud, så nu er vi ejer af 25 bundter :0)

Og til sidst har jeg lavet en bytte handel med Grethe i Norge, hun sendte noget garn, ja jeg har aldrig (tror jeg nok) følt noget så blødt, glæder mig til jeg har fundet ud af hvad der skal strikkes af det? Nå nu må i en dejlig weekend og husk min Giwe Away bliver trukket Søndag.6 kommentarer:

 1. Nå der er nok en der har købt lidt guf til at strikke af ;)
  Det er ud til at være nogle fine sager du har købt.

  Yt.

  SvarSlet
 2. Sikke nogle lækre handler, du har gjort.
  Jeg kan glæde dig med, at jeg har fået strikket lidt i løbet af ugen ;)
  Rigtig god weekend.
  Knus

  SvarSlet
 3. Sikke mange fine garner du har fået købt og býttet dig til...bliver sjovt at følge hvad du får lavet af det.

  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 4. Her var det mye deilig garn å kose seg med:)

  SvarSlet
 5. Den skønne flagermus-broche er noget for sig selv - altså på den gode måde :-) Hvor fandt du den? Den ser meget unika-agtig ud, men måske er der en (eller 2) der ligner. Jeg kender to pædagoger, som sammen er på en gruppe børn der hedder Flagermus-gruppen - du kan godt se at jeg må gøre ALT for at skaffe de to sådan en fantastisk broche ik?
  PS. Violykke er et fantastisk navn, hvem der bare havde en lille pige at navngive.

  SvarSlet
 6. Ja, ok - nu har jeg lige opdaget at der jo står hvem der har lavet den. Men hvor har du købt den? Jeg har ikke lige kunne finde ud af hvor hun har butik. Venlig hilsen

  SvarSlet