torsdag den 23. september 2010

Nye beboer...

Så er der flyttet 2 små sumpskildpadder ind, men jeg tror vi har fået de 2 frækkeste der var i butikken ;0) Vi havde rigtig lavet pænt til dem nede i akvariet, men de raserede det på nul komma fem og bed et stykke af suge mallen ib´s hale, sønnen min sagde : jeg savner nu godt nok Basse ( det er hans marsvin der døde for 1/2 år siden ) den lavede ikke ballade. Men han er nu glad for dem, de hedder Oskar og Oline.

4 kommentarer:

 1. jeg synes at de er sjove at se paa, men boern vil jo helst ogsaa kramme, og det kan det nok knibe med ;-)

  SvarSlet
 2. Det er også min store datters drøm. Er der meget pasning ved dem? Vi er flere gange i løbet at året væk flere dage af gangen og vi bor ude på landet, så det er ikke nemt at få nogle til at køre for at passe dyr.

  Men sikken en sød kommentar fra din søn. Det er ikke altid til at regne med hvad vores kæledyr kan finde på. Håber han bliver rigtig glad for Oskar og Oline

  SvarSlet
 3. Den ser nu sød ud, men billeder er jo også taknemmelige :)
  Hold da op, sådan lige at snuppe et stykke af Ibs hale - så ved den da nok, hvem der bestemmer. Jeg håber, sønnen bliver tilfreds med dem med tiden.
  Kram herfra

  SvarSlet
 4. Jo nu har vi haft dem en lille uge, der er ingen planter tilbage, sådan må det så bare være :0)det var jo også mest for vores øjnes skyld, de træker jo vejert over vand. Ib er flyttet ind i datterens akavrium :0( så nu tror jeg ikke de kan lave så meget ballade mere, jeg syntes der er mere pasning end jeg havde regnet med, men tror det bliver meget nemmer nu hvor der ikke er noget de kan splitte ad ;0)Jo han er blevet rigtig glad for dem.

  SvarSlet