lørdag den 11. december 2010

Sikken en skøn uge...


 Mandag var jeg til strik i Sommerfuglen, har ellers altid sagt at jeg strikker ikke sokker, men ønsker mig sådan et par over knæ sokker. Så var det jo lige at skals kalenderen har opskriften på sådan et par, så der måtte garn med hjem til dem ( men tror nu aldrig de bliver strikket, jeg blev grebet af stemningen)

 Onsdag hold nu op..... der var jeg på et lille aften kursus i papirtaske flet, det bliver IKKE min nye hobby, men sjovt at prøve.


Torsdag var en dag jeg længe havde glædet mig til, der skulle jeg til blogtræf hos Dorit på hendes husbåd Ragna. Der var vi 8 blogger + lidt påhæng, der påmønstrede til en bid af Grønland, hold op det var så hyggeligt, Dorit og hendes mand kræsede om os. Jeg fik lavet lidt handler disse skønne knapper er fra søde Kristine jeg er helt solgt over hendes ting.

 Dorit havde noget moskusgarn med til mig, det er så blødt som i rigtig blødt, man kan ikke forstille sig det. Og sælskinds hjerter, det er da så over sejt. Ja den aften glemmer jeg sent, er glad for at há møde så søde mennesker. 
 Men i løbet af ugen er der også kommet pakker .... fra Norge kom der alt dette, bare fordi jeg sendte garn som jeg ikke skulle bruge, og ved hun bruger meget, så tusind tak søde  Charlotte det er alt for meget, men jeg er super glad for det hele.

                                        Denne skønne sypung kom fra Tyskland, det var Angelika som havde sendt den bare fordi.. jeg er rigtig glad for den , tusind tak søde Angelika.                                                                                                                       

Nu er det så blevet weekend og jeg er blevet ramt af den værste snue i mands minde, hold op jeg er sendt til tælling, med rød næse og alt hvad er høre til øv øv.

Kan i há en god weekend, og husk min Giwe Away som trækkes Mandag på Lucia dag.

6 kommentarer:

 1. Hei. så fint at bordskåneren og pungene falt i smak:) Ha en fin lørdag:)

  SvarSlet
 2. Jeg er glad for at laese at du kan li´ pungen :-)

  SvarSlet
 3. Så hyggelig treffet deres høres ut! Fine ting har du også fått:)

  SvarSlet
 4. Sikke nogen fine ting du har fået (og købt).
  Det er skønt at møde inspirerende mennesker.

  SvarSlet
 5. Nogle rigtig flotte ting du har fået købt og er blevet foræret.

  Lyder super dejligt med blogtræffet ved Dorrit, rigtig god bedring til dig håber du snart er frisk igen

  SvarSlet
 6. Sikke nogle dejlige ting!! Det er jo næsten helt overvældende :)
  Hvor kan man erhverve sig den skønne kalender fra Skals?

  SvarSlet