tirsdag den 25. januar 2011

Hvad f..... skal det nu til for ?

Nu har jeg i 42 år været VÆGT, nu skal jeg være JOMFRU, ej det tror jeg IKKE jeg vil ( er der ikke et sted man kan klage) Jeg har altid været så glad for mit stjernetegn, da jeg havde det tilfældes med min elskede mormor, og sener med min mand, ja ok han er så også blevet Jomfru, og mine børn deres er også lavet om, ej det magter jeg ikke. Og hvad med vores figur/platter osv. med vores stjernetegn, ej jeg må bare sige en gang vægt altid vægt ( Jeg ved godt at jorden har rykket sig i forhold til solen, og skabt nok plads til at indsætte det 13 stjernetegn Slangebæreren. Denne ændring er ikke officiel, det håber jeg heller ikke den bliver.)

9 kommentarer:

 1. Nej der må jeg give dig ret.....hvad er det nu for en uorden ,godt nok har jeg været fraværende et stykke tid.....men de kan da ikke lave om på datoérne i stjernetegnene.

  JANE

  SvarSlet
 2. Der er altså nogen ting man ikke kan lave om på. Der med også ens stjernetegn.
  Jeg er løve og vil altid være det. Det står altså ikke til at ændre :o)

  Kh Randi♥

  SvarSlet
 3. Jeg har det på samme måde! Jeg er skorpion - basta :)

  SvarSlet
 4. De kan vel ikke endre på dette nå!

  SvarSlet
 5. Nej, vor herre bevares - jeg er fisk, og det bliver jeg ved med. Sådan noget rod.

  SvarSlet
 6. Du var vægt da du blev født og det bliver du ved med at være, men dem der bliver født på din fødselsdag i år, er jomfru. Det er sådan det hænger sammen :-)

  SvarSlet
 7. Nej, vi vægte skal de ikke sådan lave om på ;))

  Yt

  SvarSlet
 8. Hej Britta. Jeg ved godt at mit stjernetegn stadig er det samme som før, men går man op i detaljer ang. astrologi, kan man overveje "at skifte" stjernetegn, da de hidtil anerkendte datoer er ændret.

  SvarSlet