mandag den 30. maj 2011

Forelsket....

 Vildt forelsket i denne taske blev jeg i Fredags, søgte næsten hele Lørdagen, Søndag var den min :0)
Og så er Fionas frakke, fra Mere feminin strik, på pindene her, men har godt nok været ved at opgive nogle gange, den bliver meget tung tror jeg, men søsteren min siger: nej nej giv det nu en chance...... ja ja da så gør jeg det :0)

11 kommentarer:

 1. Wauuuu hvor er den bare super flot og lækker.
  Er også forelsket nu og så i min ynlings farve.
  Hvor kan man købe den ? Din jakke har en skøn farve,tror også du skal give den en chance inden du opgiver den.

  SvarSlet
 2. ja den kan ikke købes mere, eller jeg kunne ikke finde den i lilla, den er i mange andre dejlige farver, men jeg storkede hende der havde den og ja hun ville godt sælge, man kan jo være heldig.

  SvarSlet
 3. Skøn taske.
  Har selv kigget lidt efter Fionas frakke, men har rigeligt med projekter på to-do-listen!
  Synes også den ser "tung" ud, men ellers lækker.
  Godt du giver den en chance. Glæder mig til at høre om resultatet når den er færdig.

  SvarSlet
 4. Selvfølgelig skal du da ha` en violet taske ;O) den er flot!
  Frakken - tak for kaffe siger jeg bare - kæmpe projekt, men flot det er jeg sikker på den bliver - fat mod :O) Den skal vel være lidt tung for at falde så flot som den gør på billedet! Bruger du oprindeligt garn?

  SvarSlet
 5. nej jeg bruger Drops Nepal.

  SvarSlet
 6. Det blir sikkert en flott jakke:) Så godt at du fikk vesken du ønsket deg:)

  SvarSlet
 7. Hvor ér tasken bare flot - lige din farve :-) Regner med at det er læder?

  Og frakken! Hold da op et gå-på-mod du har, men du er selvfølgelig garvet strikker. Det er jeg egentlig også, men jeg er ikke sikker på, at jeg orkede, at binde an med den :-) Håber ikke den bliver så tung, som du frygter.

  SvarSlet
 8. Hvor er det en lækker taske, siger jeg der næsten aldrig bruger taske...men denne her er godt nok fristende... Den der Fionas frakke har jeg også kigget lidt på, men jeg ved den bliver alt for tung og varm til mig så jeg opgav...i stedet hat jeg givet mig i kast med Coco, den lille fine også fra Feminin strik...

  SvarSlet
 9. Glæder mig at du synes om mit Fiona design - men du har ret, din bliver lidt tung. Jeg har lige regnet på Nepals løbelængde i forhold til originalgarnet, og i Nepal bliver den knapt 3 gange så tung som originalen - der er fint luftig, trods de tykke pinde. Kan godt være at den bliver fin alligevel :-)
  Lene Holme Samsøe

  SvarSlet
 10. Jeg husker da samme taskemodel var moderne i naturfarvet kernelæder for 30 år siden - din lilla model er da langt sejere !

  SvarSlet