mandag den 15. august 2011

Hjælp....

Så gjorde jeg det igen, stod i den skønneste Patchwork butik, og blev SÅ fristet, og jeg gjorde det igen igen købte vildt ind.Hvorfor gør jeg det....nu lover jeg mig selv DET ER SIDSTE GANG nemlig.
Men jeg kan jo ikke sy, og jeg bliver stresset af det ligger der og minder mig om at jeg ikke kan og så gerne vil eje sådan nogle punge. Så nu kommer det : Er der en som syntes det er så let som at klø sig bag i :0) lige at sy sådan nogle punge ? Det skal bare være den uden patchwork, kun stof, som jeg så selv skal sy lidt krims/krams på. Alt følger med  ( tror jeg nok, mener jeg har fået købt det der skulle bruges, damen lavede det lidt om ) Og du må beholde det der er tilovers, og jeg betaler selvfølgelig for det. Men der er 4-5 stykker :0) Hvis det har din interesse så kontakt mig på kim-lykke@mail.dk

7 kommentarer:

 1. Beklageligvis kan ikke jeg heller sy stort. Håper noen kan hjelpe deg:)

  SvarSlet
 2. Ja tænk at jeg ikke kan se det når jeg står i butikken, mærkligt.

  SvarSlet
 3. Mon ikke der hurtigt dukker en hjælpende fe op ? Jeg er nemlig også kun begynder, og tror nogle gange man kan sy alt det flotte, men nej, så nu er jeg tilbage ved de små projekter !

  SvarSlet
 4. Ej men kære Lykke hvad sker der lige for dig ;O)) Desværre kan jeg ikke yde assistance, da jeg ikke er den skrappeste udi i syning. Men jeg er sikker på dit nødråb nok skal blive hørt.

  SvarSlet
 5. Kære, kære Lykke, jeg kan heller ikke hjælpe dig, hvor gerne jeg end ville. Jeg aner nemlig heller ikke noget om at sy pachwork. Kan du ikke læse brugervejledningen og se om du kan gøre det selv, ellers krydser jeg alt hvad krydses kan for at der er en som melder sig.

  Kh. Lis-

  SvarSlet
 6. Ja! Men jeg er ved at strikke et sjal ;) ♥

  SvarSlet
 7. Hvis ingen andre vil, vil jeg da gerne træde til :) Vi kan lige finde ud af det, når du skal have dine låg??

  SvarSlet