søndag den 7. august 2011

købt i Sverige..

 Denne helt vildt fantastiske bog, købte jeg da jeg var på ferie i Sverige. Den er så fuld af super skønne modeler og smukke billeder. Jeg er igang med den nedenfor i en lyslilla :0)
Jeg var jo på udkik efter strikbutikker,men der er ikke mange af dem ellers kan jeg bare ikke finde dem, eller det vil sige jeg fandt nu nogle men men , jeg er ikke til deres akryl osv. Men så i Olofström ( hvor jeg lige skulle tjække et hus ud ) lå der den skønneste Garnbutik Creativa Selv min datter som kun vil strikke ret ( det kan man godt nøjes med, siger hun. Det er nu synd, da hun strikker så flot og er super hurtig, men nej ret er godt ) Hun fandt noget super lækkert Marino uld og noget silke, der til og med var fair trade ( tror jeg snupper det til et lille foto, så i kan se det ) Og vi kunne há købt hele butikken, det var her jeg købte denne over skønne bog. ( ja vi måtte skisme til Olofström et par gange, for havde vi nu set det hele første gang )

5 kommentarer:

 1. Sjovt at din datter nøjes med ret! Den sidste nye bog der er kommet med Elizabet Zimmermanns design er også "kun" med ret. Den har ligget hen i mange år fordi de amerikanske forlag ikke syntes man kunne udgive en bog, kun med retmasker! Selvfølgelig kan man det. Sej datter!

  SvarSlet
 2. Den ser spændende ud den strikkebog:-) Flot model du er i gang med:-)

  SvarSlet
 3. Den ser spændene ud den strikkebog du har fået fat i der.Modellen du har gang i ser rigtig flot ud,glæder mig til at se det færdige resultat.

  SvarSlet
 4. Det er farligt naar man finder saadanne butikker. Mums. Taenk at svenskerne ogsaa er helt akrylvilde. Jeg troede kun det var her sydpaa.

  SvarSlet
 5. Den ser spændende ud, din nye bog :)

  SvarSlet