onsdag den 3. august 2011

Nøj det er godt...

Dette brød som Sifka har et link til, er bare så nemt at bage og det smager helt vildt godt, og så for man gang i stegesoen, den havde jeg næsten helt glemt. Og så fik jeg lavet en stor R..fuld at Liselottes ovntørret cherrytomater, hold nu op de er altså også en lækker mundfuld, godt jeg lavede af 3 kg. men tror nu ikke de rækker langt, må nok lige lave nogle flere, og brød ja der er sat over til nyt

7 kommentarer:

 1. Ja det er simpelthen så godt, og med lidt ølandshvedemel bliver det skam ikke dårligere. Vi laver det tit i weekenden, som morgenbrød men også som madbrød til aftensmaden. Og det er også godt dagen efter.

  Har for resten fået lavet elefanten færdig, som du gættede; den blev dog ikke helt som den skulle, men den har da sin charme. Min blog har også fået en total make-over :D

  SvarSlet
 2. Hvor ser det lækkert ud, der er ikke noget som hjemmebag ;-)
  Ovntørrede tomater lyder lækkert, måske det skulle prøves.

  Majbritt

  SvarSlet
 3. Lutter lækre sager.
  Dejligt at dufte og smage til. Godt jeg lige har fyldt min mave med aftensmad, ellers var jeg nok gået igang med skåle og potter.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Tænderne løber i vand:)

  SvarSlet
 5. Åh så skønt! Jeg drømmer om at blive god til at bage. Måske skulle jeg bare springe ud i det :)

  SvarSlet
 6. Det ser lækkert ud det brød:-) Jeg bruger nu rimelig tit min stegeso, men har aldrig prøvet at bage i den.

  SvarSlet
 7. Det ser bare lækker ud det brød.Det have jeg jo aldrig lige tænkt på min stegeso også kunne bruges til det,så det skal helt sikkert prøves.

  SvarSlet