søndag den 4. september 2011

Den dejligste tur....

 I går havde jeg lokket strikklubben på tur, op til åben kuffert hos tantkofta og det var godt jeg havde gjort det, Hold da op noget garn, og der var så hyggeligt, jamen det kan næsten ikke beskrives, lillebitte butik med så meget dejligt garn, og Lotta er så super sød, og fortæller om alt garnet, vildt hyggeligt. Så hvis du kommer forbi eller i laver en tur der op, så kan jeg kun anbefale det :0)
 Ja det tager så 3,5 time der op og jeg havde jo så også lige et lille hus der skulle ses på, men det syntes de andre var ok :0) så vi havde pakket mad, frugt og drikkelse (og en enkelt lille småkage, vi skulle prøvesmage, de var bagt til fødselsdag, og jo de gik rigtig godt an...)
 Ja, her skulle vi lige ind og købe ost ( og lidt slik...) Så det blev her vi åbnede til alle herlighederne, inden de 3,5 time hjem igen.
Og så min høst, hold nu op det er så lækkert, alpaka/morbærsilke , uld/ angora , og en ren alpaka, jamen jeg kunne há købt det hele :0) nu skal der så bare vindes op, har jo klaret de 2 så 6 to go. Jeg vil sige tak for en dejlig tur til strikkedamerne og en hækledame og Lotta for en super skøn dag

7 kommentarer:

 1. Jamen det ser da ud til at du har været i himlen!! Hvor mon det er henne i verden?

  SvarSlet
 2. Høres ut som en perfekt tur. Nydelig garn du har fått med hjem:)

  SvarSlet
 3. Hold nu op for noget lækkert garn - og de farver er bare de vildeste, smukkeste .... Hvor i verden har I været???

  SvarSlet
 4. øh når ja det glemte jeg at skrive. Lige nord for Göteborg.

  SvarSlet
 5. Den tur ville jeg godt nok gerne have været med på, men det kan måske nås en anden gang.

  SvarSlet
 6. Hende har jeg også kik på. Det ser så lækkert og spændende ud og dejligt at høre at det lever op til forventningerne.

  SvarSlet