lørdag den 29. oktober 2011

Trøste køb.....

Ja det må man godt, når man ikke kommer til Kreativ dage i Fredericia, så må man godt gå ind på Garnudsalg og bruge penge :0) så det har jeg gjort. På pindene er Gerda til datteren min, den er ganske fornøjelig at strikke, hun har så også bestilt 1 grøn og 1 sort, så det er jo godt at den er fornøjelig

7 kommentarer:

 1. Oj for en RIGTIG GOD ide - jeg skal jo heller ikke til Kreativ Messe ;O(( Så mon ikke jeg også skulle trøste mig selv med lidt garnkøb - desværre for jeg ikke tid i denne weekend, men jeg må KLART ha´ "indkøbsret" tilgode!
  TAK FOR TIPPET (kloge kvinde ;O))

  SvarSlet
 2. Så kom den rigtige weekend hihi
  jo det må du gerne :-) jeg er så heldig lige ,at være kommet hjem derfra, det har været en dejlig tur.
  God weekend
  Majbritt

  SvarSlet
 3. Dejlig måde at trøste sig på. Jeg fik også købt rigeligt i Fredericia.
  Gerda ser rigtig spændende ud, hvor har du fundet den opskrift ???
  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Nå, så man må gerne trøstekøbe når man ikke er i Fredericia - det vil jeg da så overveje ;-) Skøn model der er på vej :-)

  SvarSlet
 5. Selvfoelgelig maa du troestekoebe ! Baade fordi du ikke kom til Fredericia, fordi du ikke moedte nogen af os andre og fordi .... du finder sikkert paa flere gode grunde ;-))

  SvarSlet
 6. Så flott farge - dette blir sikkert bra:)

  SvarSlet
 7. Det lyder meget fornuftigt :) En skam vi ikke mødtes denne gang - spejdede efter "vores" sjal hele dagen :) Men så har vi det til gode :) Er Gerda mon fra mere feminin strik? Det ligner den skrifttype... Den ser flot og vidunderlig ud. Jeg glæder mig til at savle over dine køb hos Garnudsalg.

  SvarSlet