søndag den 18. marts 2012

Køkken.....

 Eller mangel på....

Vi skulle sætte nyt køkken op og lægge nyt gulv..... Men under 3 lag plast gulv, kom der det smukkeste gulv frem ( det er det lyse, det mørke er et lag plastgulv, som vi lader ligge til der er malet ), og den fede rå væg må også frem. Det er en sjov proces. Vi kørte tidligt hjem, nåede så at aflever alt det købte gulv retur

4 kommentarer:

 1. Ja, sådan et gammelt guld skal da have lov at leve. Det er egentlig mærkeligt at nogen har kunnet få sig selv til at dække det til med plastikgulv. Men hver tid, sin trend og værdisæt.

  Bordet du har erhvervet dig er 100 % magen til mit bord i arbejdsværelset. Vi har brugt det som spisebord indtil for ca. 8 år siden, hvor vi syntes vi trængte til nyt!! Og nu lever det sit liv, som male-, klippe, sy- og altmuligt bord.

  Bordet fik jeg med stole, da jeg flyttede hjemmefra i 1978. Det, og stolene, var dækket af tyk sort lak, og jeg afsyrede det selv. Stoffet, som jeg satte på stolene dengang, ser fint ud den dag i dag. Slidstærkt stribet hestehår i blå, grønne og turkise farver (hvad ellers? Selv dengang ;-))

  SvarSlet
 2. ...ups. jeg skrev "guld", men mente egentlig "gulv"... måske passer "guld" meget godt? :-)

  SvarSlet
 3. Det er sjovt at se, hvordan gamle ting kan dukke op og være meget smukkere end det der lå ovenpå. Det er hårdt at bygge om, men dejligt bagefter, det bliver sjovt at se det hele, når det er færdigt.

  SvarSlet
 4. Hvor er det heldigt - nogen gange skal man bare søge længe nok og så er det der ! Super lækkert at få sådan et gulv forærende - det kan man vel knap nok købe sig til i dag?

  SvarSlet