Jeg laver min ejen rygeost. Det er så nemt og smager så englene synger.
Man tager en liter A38 og sætter til dræning i to døgn i køleskab ( vallen bages der boller af ) derefter ostemassen i en sigte. Lav et lille bål i en gryde/spand ( ikke plast :0) når der er gløder smid brændenælder eller skvalderkål over, sæt sigten ned og låg over. Og lad den være til du syntes den har røgsmag nok.
Jeg røre den med creme fraiche, salt og peber til en skøn rygeostecrem. Velbekommen.
mandag den 4. juni 2012
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Jeg tror faktisk aldrig jeg har smagt rygeost, men det du laver lyder lækkert og spændende. Hvad spiser man det til?
SvarSletHar du i øvrigt solgt tasken? Hvordan er den indrettet med rum og lommer osv.?
Ja den er solgt :0) åh jeg spiser alt til, men radiser, nyekartofler, tomater og agurk er rigtig godt, og så en gang grillet kød uha uha
SvarSletMums siger jeg og tak for tippet :))
SvarSletJeg har aldrig smagt det, men vil nok forsøge mig nu efter dine anvisninger. Tak for det.
SvarSletdet lyder rigtig lækkert :-)
SvarSlet