lørdag den 18. august 2012

Hold nu op.....Det tog sin tid, at få strikket den færdig, ved ikke helt hvad der gik galt ( eller jo jeg ved da, troede efter de 2 første at så kunne jeg da huske det hele, som om.......) nå men nu er den færdig og den er min. Der skal strikkes et par stykker mere, men der vil jeg lave lidt om i snoningerne, vil ikke ha dem helt ens. Og så venter det også lige til jeg selv har været oppe på Island og hente garn :0) jo jo sidst i oktober skal strikkeklubben til Island og der er strik og garn på programmet, men meget mere om det, når det nærmer sig :0)

Nu ligger den og hygger i vaskemaskinen, så den kan blive dejlig blød.

9 kommentarer:

 1. Den er da godt nok blevet lækker ;0) Det bliver noget af en oplevelse at komme til island, det gad jeg rigtig godt ;0)
  Du har vundet min give away ;0) Så jeg mangler sådan set bare lige din adr så jeg kan få det sendt til dig ;0)
  Rigtig god resten af weekenden

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor lækkert, jeg skriver fluks en mail til dig, tusind tak

   Slet
 2. Hvor er den bare lækker. Hvor er opskriften fra? Island er en fantastisk oplevelse og særligt da med garn og strik som indhold. Det glæder jeg mig til at høre mere om.

  SvarSlet
  Svar
  1. Opskriften er fra Istex. Ja jeg glæder mig også helt vildt.

   Slet
 3. Hvor er den dog lækker.....
  Garnet..er det lopi ???
  Sjovt at i skal sammen til Mit gamle hjemland, strikkeklubben :)
  Jeg købte også masser af garn da jeg var der oppe i sommer.... Både til trøjer og masser af andre ting... Tror nok jeg har til hele vinterens strikke projekter:)

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er lettlopi, ja jeg har jo hørt meget rigtig rigtig godt om Island og ikke mindst deres garn, ja jeg strikker jo i det, men til en lidt anden pris :0)

   Slet
 4. Skøn poncho. Istex garn er bare så lækkert. Jeg har strikket meget i deres en trådede spindegarn, som jeg har været vildt glad for.

  SvarSlet