tirsdag den 7. august 2012

Nu...

Skal denne være færdig, den har ligge et godt stykke tid, så nu er nu.....6 kommentarer:

 1. Sådan skal det være - jeg hepper :))

  SvarSlet
 2. Jeg hepper også,det må være din lækre poncho du har gang i :))))

  SvarSlet
 3. Jeg hepper med... og skal vist også snart ha gang i én mere :)

  SvarSlet
 4. Ja, det sjoveste er at strikke stykket med snoningerne. Ribstykket er lidt kedeligt, men heldigvis er det jo tykke pinde.
  Jeg er færdig med min poncho og mangler bare at få strikket kanten rundt om den forneden. Har lige prøvet den igår. Og jeg synes den virker lidt skæv. Altså spidserne forneden vil godt forskubbe sig ca 8 cm fra hinanden. Men begge stykker er strikket lige lange. Så måske retter det sig når den er vasket. Det er også som om mønsterstykket trækker sig lidt mere sammen. Har du nogen erfaring med det. Du har jo efterhånden snart strikket op til flere. Jeg tænkte jeg kunne trække den lidt i facon og lægge den til tørre på gulvet når den engang er vasket. Så spidserne er over for hinanden og stykkerne bliver lige brede. Glæder mig til at se et billede af den sidste. Og kunne du så ikke lige lægge dem alle ud sammen så man kan se hvordan de tager sig ud i de forskellige farver.
  Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg syntes ikke mine trækker, men jeg lage dem i fasen da jeg havde vasket dem, måske derfor? Det med alle tre kniber jeg har ingen af dem mere, kun den jeg er igang med :0) men der kommer en mørk petrol sener på året, skal lige til island og hente garn :0)

   Slet
  2. Ps. Jeg strikke altid ribstykket først

   Slet