onsdag den 14. november 2012

Det der gik galt......
Var at man skal lave en strikke prøve....... Det gør jeg aldrig, når man så ikke gør det og man faktisk kan mærke det er galt når man har strikke kanten, så stop dog der......nej nej jeg strikkede videre og tænkte den skal nok være fast i det........ Så var det jeg lige slog op til den på Islandsk og det var jo noget helt andet at side med........ Jamen at det kan være så svært....... Men skidt med det, op med det og på den igen men med større pinde, jo jo af skade bliver man klog..........syntes bare jeg har været der, mange gang før, man må da lære det ......nej måske ikke :0)

8 kommentarer:

 1. Ærgerligt når det går sådan, jeg har også pillet op mange gange eller smidt det hele ud. Annette Danielsen har en god sætning og den skal man efterleve "Når man første gang tænker, det går nok, så skal der pilles op. for ellers kommer du til at pille meget mere op"

  SvarSlet
 2. Af skade bliver man klog. Jeg strikker for det meste en prøve, men vasker den ikke, og det brude man egentlig også, for det ændrer sig ofte i vask.

  SvarSlet
 3. Selvfølgelig lærer du det, og som du ved med alderen bliver man klogere ;O))

  SvarSlet
 4. Jeg laver (næsten) heller aldrig strikkeprøver, men du har da godt nok været uheldig i dag :(

  SvarSlet
 5. Jeg laver ofte strikke prøve ...
  Men trods det kan det godt gå galt ....
  Som f.eks det der lige er kommet af pindede i dag ..
  Slog op så det passede til brystvidden ... Men glemte alt om at den skulle ha' været i A-form .....
  Hmm... Nå nu er den strikket færdig .. Så må vi se hvor den ender ....
  Der er allerde en ny på pindede :)
  Ønsker dig pøjpøj med dit strik
  Knus

  SvarSlet
 6. af skade bliver man klog, siger jeg også ;o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 7. Jeg bander også over mig selv hver gang det sker for mig, men når strikkefastheden for det meste passer, så bliver man doven i forhold til at lave strikkeprøver, og lige pludselig er der så en, der ikke passer, og så går det galt.

  SvarSlet