mandag den 20. maj 2013

For syv Søren......

Jeg har købt dette mønster, syntes den kunne være så lækker til efteråret.....

Men for h..... Et gammelt strikmønster på engelsk..... Det skulle jeg jo nok ha tænkt lidt over..... ( jeg forstår minus )

11 kommentarer:

 1. Prøv at google kun den del af opskrift du ikke forstår, ikke noget med at google translate hele opskriften, det har tit hjulpet mig igennem en eng opskrift, bare skriv den del af linjen du har brug for hjælp til

  SvarSlet
 2. Skriver de i et andet "strikkesprog" i de gamle opskrifter?
  Måske kan du søge hjælp på Ravelry...
  Din poncho er blevet super flot - er pjattet med farven :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det syntes jeg. Syntes slet ikke jeg kan kende noget af det :0) nå det mønster var ikke så dyrt, så pyt, men ville jo gerne strikke den :0)

   Slet
  2. Skriv lidt af det du ikke forstår - måske kan vi hjælpe dig :)

   Slet
 3. Hvor er den elegant. Den maa du altsaa bare igang med. Siger som citronmoster; skriv de linier ned og saa kan det vaere vi kan hjaelpe.

  SvarSlet
 4. Hvor er i søde, jeg vender tilbage :0)

  SvarSlet
 5. Good luck ;O)) Jeg er sikker på der er hjælp at hente på nettet og at du nok skal finde frem til de rigtige sider (jeg krydser fingre)
  PS. Vi serverede solbærlikør med danskvand for noget familie i går - det smagte SUPER!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh jeg er glad for i kunne lide det :0)

   Slet
 6. Hej
  Det bliver spænde at se om det lykkes. Jeg kan ikke læse engelsk opskrifter med er gåde i gang med et sjal og pt har jeg fået det til at lykkes ved at oversætte det jeg ikke forstå på Google, så de kan være en hjælp.

  SvarSlet
 7. Der er mange gode forklaringer at hente på nettet. Hvis du googler det udtryk du ikke forstår, er der en god chance for, at der er en youtube, der viser hvordan du gør.

  SvarSlet
 8. Jeg har oplevet en anden sidde og kæmpe med en gammel engelsk opskrift og som der skrives ovenfor kan det jo være man lavede opskrifterne anderledes tidligere. Vi diskuterede om man måske også kan have brugt andre teknikker? Der var i hvertfald et mønster der aldrig helt blev knækket - og maneg kiggede. jeg tilslutter mig de øvrige forslag og så måske sparring med nogle andre strikkere live - mødes du måske i en strikkecafé?

  SvarSlet