søndag den 16. juni 2013

Bredbånd....

er færdig, og det bliver ikke mig, der kommer til at gå med den.


Men måske denne bliver til mig ;0) jeg var på strikkecamp i Korsør igår, fik lidt mere Islandsk uld som passer til noget af det jeg selv hentede der oppe, så nu tror jeg der kan blive til et par trøjer igen :0) ellers vil jeg sige at det ikke var den store oplevelse ( måske jeg bare er for forvendt )

8 kommentarer:

 1. Så var det godt jeg ikke brugte benzin til Korsør :))
  Hvad er det nu du har på pindene?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det vil jeg sige, du gik ikke glip af noget ;0)

   Slet
  2. Jamen der er Gerda fra mere feminin strik :0) nu fik jeg garn nok til den.

   Slet
 2. Jeg tror, at når vi er vant til nettet har vi set de fleste nyheder, inden de når frem til et arrangement, og så bliver det hele lidt kedeligt, så måske er vi "netstrikkere", lidt svære at overraske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg du har helt ret i, vi er nok et folkefærd for os selv :0) og det er godt, men så må man tage skuffelserne med oprejst pande ;0)

   Slet
 3. Det kender jeg godt, man kan godt blive lidt forvænt når man er vant til blog landet, og alle dens fristelser, dejligt du fik garn nok til Gerda

  SvarSlet
 4. Jeg tog også turen til Korsør og havde samme lidt skuffede oplevelse. Jeg kom hjem helt uden nyindkøb, men heldigvis mangler jeg ikke.

  SvarSlet
 5. Hej
  Hvorfor blev din bredbånd ikke god til dig? Det er ellers en fin model. Ja nette kan jo bringe os tæt på alt det vi elsker omkring strik, hinanden, modeller, nyheder, fedt garn og indspiation hos en ande elsker det. Men trist for messer m.m

  SvarSlet