onsdag den 4. december 2013

Der var engang...

Hvor vi havde en nisse, den flyttede ind på loftet 1 dec. Og blev helt til den 24 dec. om morgen, hvor den skyndte sig hjem i skoven til sin familie, så den også nåede at holde jul. ( et år havde den glemt sin hue, så et helt år passede min søn på den ) Nissen blev passet og plejet, med mad, seng med dyne og pude. Jo det var en god nisse som gav gaver og drillede lidt i ny og næ.... Men alting har en ende og det havde nisselivet på vores loft også. ( og jeg savner det rigtig meget ) Men børn bliver jo store og så slutter sådan noget, jeg måtte selv fortælle sønnen at det var mig, der både skrev nissens breve og alt det ballade han lavede var også mig. Sønnen var ret gammel, faktisk næsten nær konfirmand, tænkte ej det går altså ikke han stadig går og påstår over for andre at vi virkelig har nisse..... Jeg kan kun sige at han blev rigtig ked af det, og stadig kan sige : jeg savner altså de nissetider og det gør vi nok alle her i huset. Som datteren sagde du gjorde virkelig også noget ud af det, så vi troede fuldt og fast på han var der ;0)


Nå men den hue som Nissen engang glemte, ja den findes jo stadig ;0) og nu er det vægten der passer på den i Julen.

4 kommentarer:

 1. Jul med børn er altså dejlig ! I Tyskland kommer Nikolaus i natten op til den 6.12. Hos os fik han småkager, et glas mælk og lidt godt til rensdyrene. Han tog ønskeseddelen med og lagde en lille adventsgave i vindueskarmen...sommetider tog nissen og gemte den et andet sted ;-)
  kh
  Angelika

  SvarSlet
 2. Hei. Hvilket par var det du tenkte på? Det lyseblå og det grå de har jeg solgt. Og jeg tar 250 kr for dei. Send en epost til linda.kollsete@hotmail.com så kan vi avtale mer.

  SvarSlet
 3. Sikke en pragtfuld historie. Jeg bliver helt nostalgisk. Barnetro kan altsaa flytte bjerge.

  SvarSlet
 4. Sikken er kær historie fra den virkelige verden :)

  Glad julehilsen til dig fra mig *S*
  En kreakvinde

  SvarSlet