mandag den 17. november 2014

Så er der strik....

Nu med hægter.


Den er strikket i Drops Air mix, dette er ikke sponsoreret, men hold op det er et supper skønt garn. Jeg startede faktisk med en poncho ( den der er billede af nederst i dette indlæg ) Nå men den var jeg bare, eller er sååååå glad for, har den næsten på hver dag. Og når Garnbutikken Marsø Art i Haslev til og med havde fødselsdags tilbud, så blev der købt til en trøje......


Det rækker så langt. Så der var til en poncho mere.


Og den skal min søde nabo i Sverige have, hun var helt vild med min sidst vi var der oppe, så nu er der strikket en til hende ( og som min mand siger, så må vi håbe det ikke bare var noget hun sagde ..... ) men det virkede nu ikke sådan.


Dette var den første, og den har været vasket nogle gange, det kan ikke ses, garnet har overhoved ikke ændret sig. Så nu skal jeg lige ha' bestilt noget mere , jeg tænker en lyserød poncho også kunne være et hit.....

9 kommentarer:

 1. Det er så fedt, når man finder lækkert garn :-) Skøn trøje og ponchoer. Kan nu heller ikke forestille mig andet end, at naboen bliver glad :-)

  SvarSlet
 2. Den kan hun kun blive glad for :-) og jakken er kanonflot ! God ide med hægterne !

  SvarSlet
 3. Hvor er jakken blevet flot med hægterne på. Ponchoerne er jeg ret vild med - det hele ser utrolig blødt ud

  SvarSlet
 4. Jeg er vild med både poncho og trøje. Hvor er opskrifterne fra og hvor meget garn har du brugt?

  SvarSlet
 5. Wouw nogle lækre striksager - super flotte ting :-)

  SvarSlet
 6. Trøjen er Agnes fra suveræn strik af Lene holme Samsøe, uden krave. Og ponchoen er fra hendes verden, du kan finde opskrift på nettet, jeg har så valgt at strikke den rundt og klippe op ;0) til trøjen ca 7 ngl. Og poncho ca 3. Håber det kan bruges.

  SvarSlet
 7. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet