lørdag den 17. januar 2015

Åh jeg er trist...

Det har været planen, at jeg skulle hækle 4 tæpper/sengetæpper, til vores hus i Sverige..... Så langt så godt. De to af dem skal være grå/turkis og de to andre lilla/grå så langt så godt. ( det skulle være 4 enkelt, så de også kunne bruges som slumre tæpper ) Der blev handlet og lavet farve kort.... Så langt så godt. Jeg gik igang i går med det ene lilla..... og så gik det galt, min arme kan jo ikke hækle, det går bare ikke, som i slet ikke. Det havde jeg nok fortrængt i min iver.Så idag vil jeg ha' lov til at være trist over at min krop ikke vil som mig, og så må jeg finde på noget alt det garn kan bruges til. Ps. Kender du en der er vild med at hækle..... Høre jeg gerne ;0)

11 kommentarer:

 1. Øv da.... Kan du så ikke strikke dem i stedet for?

  SvarSlet
 2. Øv, hvor ærgerligt. Hvad med dominostrik? Eller at prøve at holde hæklenålen på en anden måde?

  SvarSlet
 3. Øv, som i rigtigt ØV - det er da noget værre møg. Jeg tror også jeg ville forsøge mig med lidt forskelligt.
  Hvor er det en fantastisk flot "På skrå" i sidste indlæg - den er fantastisk i den farve :-)

  SvarSlet
 4. øv da. men jeg ville prøve at strikke dem og det er du jo super god til... jeg kan heller ikke tåle at hækle og det er lidt trist også fordi der er rigtig meget fedt for tiden man kan hækle.

  SvarSlet
 5. Ja jeg tro faktisk jeg prøver at strikke dem ;0)

  SvarSlet
 6. Selvfølgelig skal du bare strikke dine tæpper,der er mange fine på drops og ellers ravelry :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er aldrig rigtig blevet venner med ravelry ;0)

   Slet
 7. Jeg lod mig inspirere til at strikke et tæppe efter at have set i Arne og Carlos bog: Håndarbejde i haven. Der var nogle lækre restetæpper.
  Jeg har strikket mit tæppe med striberne på langs - det er blevet et lunt og let tæppe strikket i Blackhill Højlandsuld.
  Du kan se mit tæppe på min blog, hvis det kan være til hjælp:
  http://dottelot.blogspot.dk/2014/02/frdigt-restetppe.html

  SvarSlet
 8. Det er ærgerligt. Du må strikke i stedet. Eller prøve nogen af de andre gode råd. Farverne er så fine, og huset skal da have tæpper :)

  SvarSlet
 9. Hvor er det surt. Skulle alle 4 tæpper være efter samme opskrift? Men jeg vil sige som de andre strik dem stedet for. Men du er også velkommen til at sende mig en mail, så kunne vi måske finde ud af noget

  SvarSlet
 10. Jeg siger som de andre. Strik dem istedet. Du kan jo sagtens strikke firkanter som du syr sammen bagefter. Spring ud i Ravelry, der finder man rigtigt mange gode idéer.

  SvarSlet