lørdag den 16. april 2016

Min mors veninde...

Startede på denne trøje i 2009 .....


Og den har ligget lige siden. Så jeg blev spurgt om jeg kunne strikke den færdig. Nej det kan jeg ikke, jeg kan pille det op og starte på ny.


Så det blev gjort og jeg er snart i mål, det der brombær mønster er mega flot men nøj med vrang masker og dem er jeg jo ikke så gode venner med, min arm syntes ikke de er sjove.

5 kommentarer:

 1. Puha da, men resultatet er rigtigt flot.

  SvarSlet
 2. Brombærmønstret er nemlig rigig pænt - men mmeeggeett langsommeligt og hårdt at strikke {;o) det bliver skønt når den så endelig bliver færdig ☺️

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det er den nu, så nå jeg kommer til DK skal den ha en lille vask og kan afleveres.

   Slet
 3. Jeg strikkede brombærmønster for et par år siden, og endte med at vende det, så ret blev vrang og omvendt.. .og så gik det næsten som en leg :)

  Det er i øvrigt lidt hyggeligt sådan at gøre andres projekter færdige. Også selvom du startede forfra.
  Jeg har en bluse liggende på arbejdet, som en kollegas mor har strikket. Nu er kollegaens mor død og den mangler kun montering. Det sagde jeg ikke nej til, specielt fordi min kollega var lige ved at smide den ud, og hun sikkert vil blive glad for det færdige resultat :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Når ja det kan man da, hvorfor har jeg ikke tænkt på det. Plejer ellers at finde genveje :0). Ja det er ok at lave andre ting færdig, de bliver som regl rigtig glade.

   Slet