lørdag den 4. november 2017

Tiden går...

Og jeg har ikke skrevet længe, livet går og jeg halser med. Men sidste weekend var jeg med min nu tidligere strikkeklub i Hamburg. Det var en tur vi havde planlagt længe, den skulle indholde besøg på Hamburger Wollfabrik


Hvad vi ikke vidste var at der var lager salg ( det har de et par gange om året ) hvor heldig kan man være. Men hold nu op ikke nemt at bestemme sig, og vi var der længe. Der var også sørget godt for noget til ganen, når man gik i koma over garn, kunne man lige sætte sig og nyde kaffe/te og masser af kager osv.


Vi havde undersøgt om der var andre garnbutikker, og det er der, vi skulle vælge, og valget blev Mylys en skøn skøn lille garn butik med tilhørende cafe, kommer du til Hamburg så und dig selv et besøg her.


Selv skiltet til WC måtte jeg tage billede af, syntes det er så fint.


Så kom stormen.... tænk dagen før kørte/gik vi her.


Og turen hjem er en vild historie, da der ikke kunne køre toge ud af det oversvømmet Hamburg. Kort fortalt var det med taxa til Puttgarten, gå ombord, vente på tog i to timer i Rødby, men så kørte det til gengæld over Køge og ikke Næstved, heldigt for os og dem der skulle hente os ved toget. Alt i alt kun ca. 4 timer forsinket.

6 kommentarer:

 1. hej Lykke,
  godt at I kom hjem, selvom det var bøvlet ! Jeg har aldrig været i fabrikken og jeg tror at jeg ikke ville købe ret meget. Jeg står fuldstændig af når der er så meget at vælge imellem ;-). Mylys har jeg besøgt, og selvom Naima stort set har det jeg kan købe herhjemme, så er jeg vild med butikken og den dejlige stemning. Jeg blev glad da jeg så billedet af wc-skiltet, fordi jeg regnede med at du også havde taget billeder på den anden side af døren :-) . Det mest hyggelige af slagsen jeg nogensinde har set :-)

  strikkeglade hilsner
  Angelika

  SvarSlet
 2. Det har sikkert været en dejlig tur trods storm og forsinkelser. Med så meget garn at vælge imellem ville det have sat en stopklods for mig. Alt det jeg kunne forestille mig at lave og alligevel mangle overblikket. 😉

  SvarSlet
 3. Der sker altså noget mærkelig her, når jeg svarer jer hver i sær, bliver det væk.... så prøver da bare her. Bag skildret var der også så fint, hele butikken var så skøn så skøn, det er virkelig en butik man skal besøge hvis man der på de kanter. Ang. Wollfabrikken, så går man i baglås, der for endte det også med nogle panik køb fra min side, og så det at det er mange tynde tråde der bliver sat sammen, ikke lige mug, men skøn oplevelse at se det.

  SvarSlet
 4. Ih det lyder da som en på alle måder vild tur.

  SvarSlet
 5. Hold nu op - det kan man ikke vid, når man tager hjemmefra 😄 4 timers forsinkelse kan jo heldigvis bruges på strik 😄 Lyder som skønne og fristende steder I besøgte 😄

  SvarSlet
 6. ....vide....sku der selvfølgelig stå 😆

  SvarSlet