søndag den 4. februar 2018

AOH Messe...

Det var slet slet ikke med i min planlægning at jeg skulle til Rødovre på Messe. Men fredag aften fik jeg en mega lyst til at komme der ind, havde ellers besluttet at i år skulle jeg ikke, har været lidt skuffet de sidste par år.


Jeg så to foredrag i træk først Historien om Danmark v. Annette Herbst fra Historicum lige efter var det G-uld - når lysten driver værket v. Daniel Christensen G-uld begge foredrag var super gode.


Jeg var alene og fik brugt 5 timer, det var faktisk dejligt at kunne gøre det i mit tempo, fik virkelig kikket igennem. Det blev ikke til noget strik/garn, syntes ikke der var noget nyt under solen ( jeg er nok blevet for forvent ) men mærkeligt nok blev det til en del broderi, denne taske fra Garn-iture købte jeg som kit, meget mærkeligt da jeg jo ikke er til symaskinerne, men broderi det gider jeg rigtig god, så må vi se om den strander der. Kalkmaling blev der også købt, har set et hjørneskab i genbrugen der lige skal males lidt på ? Rigtig skøn dag.

2 kommentarer:

  1. Jeg kan kun give dig ret i at der ikke var nogen nyt under solen. Jeg synes det var en ret kedelig messe. Min dit broderi ser rigtig godt ud

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej det var lidt sløjt. Har du fået dine indigo pinde ?

      Slet