søndag den 10. juni 2018

Skøn weekend...

Denne skønne weekend startede ud med at søsteren min og jeg tog til Aalborg fredag eftermiddag, målet var Gultentorp b&b hvor vi skulle overnatte. Jeg tror slet ikke jeg kan sige nok godt om det sted, skønt skønt sted, dejlige mennesker og maden vi fik var i topklasse. Vi havde bestilt tapas til vi kom, det var så godt, morgenmaden skøn og de sandwich vi havde bestilt til at tage med også super dejlige, de modtager ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Nå men de der sandwich skulle vi jo have med til Garnudsalg de afholdte igen i år wwkip, det er blevet lidt af en tradition for min søster og jeg, vi elsker at komme der op, de gør virkelig noget ud af det. Og ja vi fik købt lidt garn....


I dag havde min datter og jeg aftalt et besøg i Esther have og lige denne weekend var der gratis adgang, så vi spurte om resten af familien ville med, det ville de godt og det var mega hyggeligt.


På vej hjem købte vi lidt kage og datteren gav en kop kaffe, sjovt som kagen passer til hendes service...Og så til noget helt helt andet, når man har to samler man så på disse små sennepskrukker ? Ved I om der findes andre farver og mønstre ?


Og noget helt helt andet, jeg prøver at overtale min søster til at vi skal til at lave potcarst.... hun er ikke helt enig...

8 kommentarer:

 1. Sikke da en dejlig weekend. Jeg susede til Gug i går, men nåede desværre kun et besøg i butikken, - jeg havde ikke tid til at strikke. Det så ellers hyggeligt ud.
  Hvad vil I podcaste om?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej så skulle vi jo have hilst på hinanden, øv øv det ville have været hyggeligt. Potcarsten skal være mest om strik og garn.

   Slet
 2. Jeg kigger med, hvis I laver en podcast - bare kom i gang :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg prøver virkelig at overtale hende 👍🏻

   Slet
 3. Skøn tur I har haft til Aalborg.
  Jeg er helt sikkert seer, hvis I finder på at lave en podcast

  SvarSlet
  Svar
  1. Den var så skøn, og jeg arbejder på at overtale hende 👏🏻

   Slet
 4. Ja sku da,jeg melder mig fluks til fast følger NÅR I laver jeres podcast ,indsæt selv jubel smiley

  SvarSlet
 5. Jeg er klar til at følge jer, så snart I udgiver første episode :-) og tusinde tak for besøget. Vi elsker, at I kommer hver gang :-)

  SvarSlet