onsdag den 12. maj 2010

Hurra....


Ja så blev jeg færdig med Mimi, den kommer jeg til at bruge rigtig meget, det er jeg næsten helt sikker på, nu skal den så lige en tur i vaskemaskinen , så den kan blive dejlig blød :0) Åh jeg glæder mig. Og så skal jeg igang med valmue sjalet, det glæder jeg mig også til, men hvordan gør i der har strikket CS sjaler, hæfter i ender eller hvad er bedst ?

11 kommentarer:

 1. Kom ved et tilfælde forbi din blog, det ser godt ud.
  Jeg har lige opdateret min blog for din skyld, så smut lige forbi og se om du kan bruge det jeg har skrevet

  SvarSlet
 2. Fin Mimi..... må man se den på???

  Jeg har lavet CS FlowerPower frakke. Jeg har gjort som Christel selv gør: INGEN hæften ender. Jeg har lavet garnnøglerne før jeg gik igang medat strikke: tilfældig rækkefølge (lukke øjnene og gribe efter et garnnøgle) og tilfældige længder (jeg har vundet op på mit krydsnøgleapparat og "svinget håndtaget" tilfældigt mellem 10 og 20 omgange af hver farve). Overgangene mellem de forskellige farver har jeg splejset mens jeg lavede nøglerne: ca 3-4 cm overlap mellem de to farver, en god spytklat (sorry... men det virker - og er altid lige ved hånden... øhhh munden) og så bare rulle overlappet mellem hænderne i ca 5 sekunder. Og voila... så er garnet splejset - og det holder :o)

  SvarSlet
 3. Jo måske det med at se den på :0) nu skal den jo lige tørre. Har godt hørt om det spytterri hæ hæ det skal prøves :0) Så slipper man jo for ender.

  SvarSlet
 4. Jeg har lige vundet nøgler op til Folklorejakken.
  Jeg spyttede altså ikke :-) Jeg havde en lille skål med sæbevand i. Og det tog ingen tid at lave nøglerne, med krydnøgleapparatet.
  God fornøjelse.

  SvarSlet
 5. Nej hvor er den bare blevet fin, og sikke en dejlig forårsfarve :) Jeg har også overvejet den flere gange - måske skulle jeg bare kaste mig ud i det! :)

  SvarSlet
 6. Tillykke med MiMi. Den er blevet fin :-)
  Jeg strikker Nomadevesten og jeg binder knuder, som CF anbefalede et eller andet sted. Enderne strikkehæfter jeg undervejs og det fungerer fint.

  SvarSlet
 7. Hvor er den blevet fin, det er også lige vejr til noget lunt :)
  Jeg gør det samme som Tris på mit Valmuesjal, og det fungerer bare fint, det er et dejligt projekt, god fornøjelse med det.

  SvarSlet
 8. Smukt! Jeg sidder helt og får lyst til at strikke en selv. Der er så mange ting jeg gerne vil have strikket, men jeg har for lidt tid. Endnu engang FLOT SMUKT........

  SvarSlet
 9. Åh hvor er den bare blevet flot.

  SvarSlet
 10. Nøøj hvor er den flot, jeg elsker den grønne farve du har valgt. Den bliver helt sikkert et hit her til foråret.

  SvarSlet
 11. Hej Lykke.
  Ser først dette indlæg nu...
  Den er meget smuk, MiMi. Den bliver du helt sikkert glad for.
  Jeg er også ved at strikke et sjal, men jeg er meget "ordenlig", så jeg strikker "rækker". Altså 3 af den farve, 4 af den, 5 af den, 5 af den osv. i forskellig bredde. Og jeg hæfter ender - engang til sidst...
  Vh Louise

  SvarSlet