søndag den 9. maj 2010

Tør jeg....

Jeg har fået lavet dette kit , hos Christel Seyfarth til kæmpe Valmue sjalet i Lilla og Lime farvet nuancer. Men tør jeg gå igang, ja nu er Mimi jo ikke helt færdig inu, så der samles mod :0)

9 kommentarer:

 1. Det er et større projekt du sætter i gang der. Mod - har du brug for det :o) Sæt garnet på pindene og så går det sikkert nok. God arbejdslyst. Den bliver skøn i de farver :o)

  SvarSlet
 2. Selvfølgelig kan du,når du kan lave så fine sjalsnåle kan du også strikke dette.Pøj,Pøj.

  SvarSlet
 3. Kom du bare i gang. Det er pragtfuldt at strikke noget fra hende. Ja projektet er stort, men det er det hele værd. Jeg glæder mig til at jeg selv kan fortsætte på mit fuglesjal igen. Glæder mig til at se det i de farver. Held og lykke.

  SvarSlet
 4. det bliver kæmpeflot, men jeg ville nok vælge at gøre MiMi færdig først :-)

  SvarSlet
 5. Tak til jer alle, og jo Angelika jeg må lave Mimi færdig først, ellers tror jeg det går galt med hende :0)

  SvarSlet
 6. Selvfølgelig tør du. CS's kits er faktisk ikke spor svære. Det er bare det splejsede garn, der gør at det ser svært ud.
  Så kom du bare i gang - man pas på: man bliver bidt af det: skal hele tiden liiiiige se hvordan det ser ud med den næste farve ;o)

  SvarSlet
 7. Jeg er meget enig med Tris - man bliver bidt af det. Jeg er selv ved at strikke Valmuesjalet.
  Men jeg ville ikke være bange for at starte op. Jeg kan ikke holde ud at strikke på sjalet hele tiden, så jeg nyder at have noget at skifte med.
  Vh Louise

  SvarSlet
 8. Ja, jeg tror også det er et der skal blive hjemme, og så noget andet til tasken, ingen steder uden striktøj :0)

  SvarSlet
 9. NEJ, hvor er det flot!! Rigtig god fornøjelse - glæder mig til at se det færdige resultat med dine egne flotte farver!! :)

  SvarSlet