mandag den 18. april 2011

Har byttet...

Mig til denne skønne glas broche, handlen indgik jeg med Junopigen , jeg er vildt glad for den, tusind tak. Angående det åbnehus i Sverige, for det første kom der 14 andre fam. det var helt vildt.... Og så opdagede min husdate at der var husbuk i de bærende bjælker under gulvet, på dem vi kunne se, det har der nok også været på dem vi ikke kunne se, der skulle nyt tag, det havde vi nu snakket om og så skulle der ny 3 kammersbrønd selv om der var, men den var ikke god nok , når en lå så tæt på en å. Så det var noget rigtig p.. , men op på hesten igen ..........

7 kommentarer:

 1. Smuk broche!
  Øv med det Sverigeshus, men det kan jo også blive for omfattende! Bedre held næste gang ;O)

  SvarSlet
 2. Det var da en hammerflot broche.

  SvarSlet
 3. Dejligt at høre at du kan lide den :o)
  Jeg er også ganske tilfreds med de fine sjalsnåle du har sendt mig. Det var alt for meget. Vi skulle jo bytte lige over :o). Men mange tak.

  SvarSlet
 4. Ærgeligt med huset, men der er jo ikke noget ved at købe noget der er for dårligt! hvor er den smuk den broche der! God påske til dig!

  SvarSlet
 5. Sikke en smuk broche. Ja, op på hesten igen - det skal nok lykkes en dag. Klaus og jeg var sådan ca. 20 år om, at finde Ragna. Men pludselig var hun der, og det føltes så rigtigt!!

  God påske til dig og dine.

  SvarSlet
 6. Jeg synes klart jeg havde kommenteret her?!? Det er en meget smuk broche.
  Trist med huset men husbukke er da ikke værd at samle på! P.. men det skal nok lykkes!
  Rigtig god påske.

  SvarSlet