fredag den 23. september 2011

Der kom en pakke...

 Jeg havde meldt mig til pakkeleg hos kys en frø og hvilken pakke ( jeg tror hun har været inde og smug kikke hvilke farver jeg er til ) for hold da op, først indpakningen, Ja det kan ikke blive mere mig.
 Så det der var i pakken, jamen jeg er helt vild med den, hold k... den er bare flot.
 Jeg er totalt vild med den pung. Tusind tak Elin.
Og så er jeg jo lige kommet hjem fra Skotland, og havde jo selvfølgelig glemt mit kamera, det er altså så typisk mig.... Men der var så super skønt, det er ikke sidste gang jeg har været der over, næste gang skal jeg bare ud på landet, for at opleve det også. Nå men jeg købte disse fingerbøl, for der er en her i blogland der samler, og hun skal have den ene, har endelig aldrig lagt mærke til dem, men når man ved der er en der samler, ja så ser man dem :0)

4 kommentarer:

 1. Det er en smuk pung:)
  God weekend.

  SvarSlet
 2. Så fin pung du hadde fått.
  :)

  SvarSlet
 3. Ja, hun har godt nok været opmærksom mht. farverne!!

  SvarSlet
 4. Kære Violykke.

  Glæder mig at du kan bruge pungen. Og ja, jeg er tit inde på din side. :-). Farverne har vi mest til fælles, mine toner bare lidt mere med en blågrøn undertoner.
  Pungen og kyllinger er lavet på min broderisymaskine. Kyllinger er det man kalder Free standing lace - syet op på vandopløstligt vlies, derefter skylles broderiet og tilsidst beståd broderiet bare af sytråd.

  SvarSlet