søndag den 25. september 2011

Fanø...

 Så blev Siris sjælevarmer færdig og rammer shoppen lige med det vums :0)
Og så var jeg jo på Fanø med min strikklub og nogle eks. damer vi var 9 strikglade damer, der drog af sted meget meget tidlig Lørdag morgen, og 9 strikglade damer der blev meget skuffet over den strikfestival..... Er det ikke kørt en del op? Det er første og sidste gang jeg har været der. Men der til skal siges Øen den blev jeg vildt forelsket i, det er ikke sidste gang jeg har besøgt den, men ikke til strikfestival. Den vil jeg nyde i en lille ferie :0)
Så fik jeg jo også lige set disse.

18 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Ups måtte lige slette mit indlæg da jeg glemte at skrive at jeg synes Siris Sjælevarmer ser rigtig skøn ud. Dejlig varme farver som passer fint her til efteråret.
  og så kommer det jeg havde skrevet og sendt:

  Jeg var også skuffet, jeg var skuffet over at bussen ikke kørte andet end en gang hver anden time, så da vi opdagede det måtte vi vente i over en time på at komme tilbage til Nordby. Vi turde ikke stå af ved Hallen for at se hvad der var derinde, for der var jo stadig langt at gå til Nordby. Jeg var ikke skuffet over selve festivalen, da jeg ikke lige vidste hvad det gik ud på. Men kan sagtens følge dig i din skuffelse også. Kan du så ikke vende det til det positive, at I var sammen om en udflugt og at vejret var med os alle sammen ovre på Fanø.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Jo det er også det jeg mener med den skønne ø, for det var super dejligt, og vi hyggede max :0)

  SvarSlet
 4. Jeg har aldrig vaeret til strikkefestival, og har aldrig vaeret fristet for alvor. Meget af det sjove er maaske, at man tager afsted i en flok og overnatter sammen. Saadan har jeg det naar vi tager paa tur med patchworkgruppen. Vi farer rundt i hallerne og plejer shoppe-genet og om aftenen, ja saa bestiller vi pizza og hygger til den store guldmedalje :-)Naar vi senere snakker om turen, er det de hyggelige aftener der fylder mest :-)

  kh
  Angelika

  PS: sammler du ogsaa fingerboel ? skal vi bytte ?

  SvarSlet
 5. Hvor er den flot, din sjælevarmer :)

  SvarSlet
 6. Flot vest, jeg er vild med farverne.

  SvarSlet
 7. Sjelevarmeren du har strikket er vakker. Synd at ikke festivalen svarte til forventningene.

  SvarSlet
 8. ih hvor det glæder mig at jeg ikke er den eneste der er skuffet ..... manden min ville overraske mig med en tur til Fanø , glædede mig som et lille barn og blev vildt skuffet , fandt et forsamlingshus med 7 stande med garn , ..... men du har ret øen er skøn :-)

  SvarSlet
 9. Det var ærgerligt med Fanø. Underligt, at der ikke kører bus mellem stederne, - eller måske kunne aktiviteterne være samlet.

  Flot sjælevarmer.

  SvarSlet
 10. Flot sjælevarmer du har strikket...
  Jeg kan kun give dig ret med hensyn til strikkefestivalen på Fanø...Jeg var også meget skuffet over den og vi havde end ikke besvær med bus og sådan noget, vi valgte nemlig at tage bilen med over.

  SvarSlet
 11. Hvor er en den lækker - din sjælevarmer.
  Den må jeg lave en dag.... efter alt det andet som også står på listen.

  Kedeligt at weekendens festival ikke var som forventet.

  SvarSlet
 12. Sikke en skøn sjælevarmer, de farver er så flotte-frække ;)

  Yt

  SvarSlet
 13. Hej!
  Vad trist att de är flera som har tråkiga upplevelser av stickfestivalen. Samtidigt blir jag lättad för jag hade stora planer på att resa dit men blev tyvärr tvungen att stanna hemma. Ni får komma över sundet till era "grannar" i Sverige och delta i Syfestivalen som äger rum två gånger per år. Ser fram emot helgen 4-6/11 då den äger rum i Stockholm. Efter att ha läst fleras kommentarer så kan jag lova att utbudet av garn, tyger, lapptäcksmaterial, mm är större än vad ni fann i helgen. Om någon blir inspirerad att besöka Syfestivalen kan man hitta information på www.syfestivalen.se. På hemsidan kan ni se vilka som finns där och säljer, workshops och symposium.
  Rekommenderas varmt!!!

  SvarSlet
 14. Hvor er det ærgerligt med din oplevelse af strikkefestivallen. Jeg synes det var kæmpe-skønt! Workshops, møde en masse skønne kvinder, søde strikkedesignere, strikke i solen, foredrag og ikke mindst festaftenen. Jeg gør det gerne igen.
  PS smuk sjælevarmer, sådan en må jeg også eje en dag :O)

  SvarSlet
 15. Et nydelig plagg med nydelige farger i nydelige riller! Elsker den!!

  SvarSlet
 16. Jeg konstaterer lige, at jeg ikke har fået kommenteret her - det troede jeg ellers... Så jeg var nok trær efter Fanø-turen :) Men vi har jo også mailet sammen, så måske er det derfor, jeg husker forkert.
  Jeg er enig: Sjælevarmeren er rigtig fin.

  SvarSlet
 17. Dejlig sjælevarmer!
  Min strikkefestival oplevelse var dejlig (mnen selvfølgelig med plads til justeringer) og jeg kommer gerne igen næste gang. Nød Fanø, selskabet, workshops, modeshow - og ikke mindst solen :-)

  SvarSlet